Sponsors

Sinds 21 april 2017 hebben Fietsen en Koffie en TFC ’t Kamrad een samenwerkingsverband. Een belangrijk aspect van de samenwerking is de Kamrad clubkleding ven het merk Forte, die gepast en gekocht kan worden in de winkel van Fietsen en Koffie. De meest gangbare kledingstukken en maten zijn in de winkel op voorraad.

De leden ontvangen bij Fietsen en Koffie een korting van 10% op alle aankopen, m.u.v. de clubkleding.

De samenwerking bestaat verder uit het faciliteren en ondersteunen van de club bij haar verenigingsactiviteiten. Voorbeelden daarvan zijn het beschikbaar stellen van een materiaalwagen tijdens onze NTFU-toertochten en het organiseren van sleutelavonden. Verder is de winkel van Fietsen en Koffie het startpunt van onze wekelijkse zaterdagtoertochten op de racefiets. De leden krijgen op vertoon van de lidmaatschapspas een gratis kop koffie.

 

BMN Bouwmaterialen sponsort in 2019 onze jaarlijkse MTB-tocht vanuit Grolloo. BMN is al jaren actief als sponsor bij wielerevenementen zoals Alpe d’Huzes.

 

Vrijdagmiddag 30 april 2021 was het moment van ondertekening van het onderhouds- en sponsorcontract met Groensupply Assen aan de Van Vlissingenstraat 43A.
De Gator is een aanwinst voor de vereniging en de sponsoring biedt een voordeel voor alle Kamrad-leden die bij Groensupply aankopen doen. Leden van ‘t Kamrad krijgen bij Groensupply vanaf 1 mei 10% korting op de aanschaf van een grasmaaier, kettingzaag, bladblazer, heggenschaar e.d. (o.a. Stihl en Honda).

Paramedics verzorgt al jaren onze spinninglessen en coretraining om de conditie tijdens de wintermaanden op peil te houden. Voor de leden is er een speciaal abonnement voor de periode dat de lessen plaatsvinden.  Daarnaast organiseert Paramedics samen met ’t Kamrad informatiebijeenkomsten over training en voeding.

Share