Lidmaatschap

Het lidmaatschap van TFC ’t Kamrad loopt van 1 januari t/m 31 december van een kalenderjaar. Een nieuw lidmaatschap kan op elk moment ingaan. Opzegging van je lidmaatschap dient voor 1 december plaats te vinden per brief aan de secretaris of per email aan ledenadministratie@kamrad.nl.  De beëindiging vindt dan plaats bij het einde van het betreffende jaar.

Wat krijg je voor dit lidmaatschap?

Dat is een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten (rustig, gezellig, uitdagend en fanatiek fietsen en de activiteitenkalender wordt binnenkort gepubliceerd), uiteraard de gezelligheid van een vereniging, samen fietsen met anderen die fietsen leuk vinden, toegang tot gpx-files van vele clubritten, toegang tot thema-avonden, korting op fietskleding, fietsonderhoud, fietsaccessoires en fietsen bij Fietsen & Koffie in Assen, korting op een fitness abonnement bij Paramedics met o.a. wekelijks spinninglessen en core-training in de periode oktober-maart, korting bij Groen Supply Assen en natuurlijk alle voordelen van een NTFU-lidmaatschap met o.a. een fietsverzekering en korting bij NTFU-toertochten. Tevens ontvang je (wekelijks) een digitale nieuwsbrief met alle Kamrad-clubinformatie.

Soorten lidmaatschap

Ben je het eerste lid binnen een gezin dan ben je een H-Lid. Ben je het 2e lid of volgende lid binnen een gezin dan ben je een G-Lid. Als je al lid bent van de NTFU via een andere vereniging of zelfstandig, dan ben je bij ‘t Kamrad een M-Lid.
Ben je donateur van ’t Kamrad dan ben je een D-Lid. Ben je erelid van ’t Kamrad dan ben je een E-Lid.

Aanmelden

Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Na aanmelding vragen we je nog wel een machtiging te ondertekenen voor het jaarlijks innen van de contributie.

Contributie

De contributie wordt jaarlijks via automatische incasso rond 1 februari van het betreffende jaar van je bankrekening afgeschreven.

LidmaatschapContributie
H-lid (hoofdlid vanaf 21 jaar)€ 54,30
G-lid (gezinslid)€ 37,85
M-lid (elders hoofdlid)€ 19,00
D-lid (donateur)€ 15,75

Omdat contributie innen een tijdrovende zaak is en we liever fietsen, dringen we erop aan de vereniging te machtigen voor het doen van een automatische incasso. Als je nog geen machtiging hebt verstrekt verzoeken we je dit alsnog te doen. Hiervoor kun je dit formulier gebruiken.

Share