Wijzigingen Jubileumviering

Er zijn enkele wijzigingen te melden over de viering van het 40-jarig bestaan van onze fietsclub.
Op de langste dag van het jaar, dinsdag 21 juni rijden we een jubileumrit voor onze racefietsers, die we hebben omgedoopt tot Robijnrode Diesel (een 40-jarig jubileum wordt ook wel een robijnen jubileum genoemd). Dat doen we nadat we samen een lekkere pastamaaltijd hebben gegeten. De pasta staat om 18:00 uur klaar bij het Wielercentrum Noord (nabij het Wielerhome).
We gaan daarna fietsen met de verschillende Rode Diesel-snelheidsgroepen. Indien men een vegetarische pasta wil, dan graag melden via email naar henjkuipers@hetnet.nl.

Voor de mountainbikers van de Zwarte Diesel wordt aan het begin van het mtb-winterseizoen (eind september) iets geregeld; bijvoorbeeld een Stamppotbuffet of Snertmaaltijd). Dit is dan ook in het kader van het 40-jarig bestaan.

Zoals vorige week al gemeld, wordt op de dag van het 40-jarig bestaan – vrijdag 4 november – ook aandacht besteed aan ons jubileum. Dit zal voor alle leden en vrijwilligers in de avonduren plaatsvinden bij Eet- & Wielercafé Cours aan de Nieuwe Huizen in Assen.
Uiteraard volgt t.z.t. nadere informatie over alle evenementen via de Kamrad-nieuwsbrief.

Share