Met BMN Bouwmaterialen op pad (Jakob Klooster)

Vrijdag 13 mei een fantastische dag gehad, met 60 klanten en collega’s van BMN Bouwmaterialen onder begeleiding van de motoren van de Asser stichting MotorBegeleidingsTeam – MBT zijn we als een prof door ons mooie Drenthe gefietst. Drie groepen enthousiaste wielrenners, begeleid door een aantal Kamrad-leden, voor een wielrentocht van ruim 80 kilometer, knallend tegen een straffe wind. Start en finish waren op een mooie bijzonder locatie, de De Balloohoeve te Balloo! Hier werden we bijzonder gastvrij ontvangen en heel goed verzorgd. Een aanrader voor veel gelegenheden! Alles professioneel en deskundig georganiseerd door Anita ter Veld!

Klanten van BMN Bouwmaterialen uit het hele land, die meerdere keren de Col du Vam hebben beklommen, verwend met een heerlijke barbecue op de Balloohoeve, gingen met een brede tevreden glimlach naar huis met de vraag of we nog een keer door Drenthe gaan fietsen.
Alle mensen van TFC ‘t Kamrad, motorbegeleidingsteam MBT, De Balloohoeve en Anita ter Veld; Project & Eventmanagement, bedankt voor het mogelijk maken van een goed geslaagd sportief evenement.

Share