Fietsen & Koffie en TFC ’t Kamrad starten samenwerking

Op vrijdag 21 april hebben Fietsen en Koffie te Assen en TFC ’t Kamrad een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De kick-off van de nieuwe samenwerking vond plaats in de winkel van Fietsen & Koffie aan de Groningerstraat 17a te Assen, onder het genot van – hoe kan het ook anders – een heerlijke kop koffie.
Berthold van Sleen en Frank Woltman zetten hun handtekening namens Fietsen en Koffie, Aart Fransen en Arthur Kauffeld tekenden namens ’t Kamrad.

Een belangrijk aspect van de samenwerking is de nieuwe Kamrad clubkleding, die voortaan wordt geleverd door Forte en gepast en gekocht kan worden in de winkel van Fietsen en Koffie. De meest gangbare kledingstukken en maten zullen binnenkort in de winkel op voorraad aanwezig zijn. Het bestuur heeft gemeend het design van de bestaande kleding voort te zetten in de nieuwe kledinglijn, om de uniformiteit en herkenbaarheid te bevorderen.
Leden hoeven dus niet meer te wachten op een pasgelegenheid, maar kunnen de kleding bij Fietsen en Koffie kopen wanneer het hun uitkomt. Toch zullen we pasmiddagen blijven organiseren, gewoon omdat het gezellig is en om iedereen van de laatste kledingtrends op de hoogte te houden.

Verder zal de samenwerking tussen Fietsen en Koffie en ’t Kamrad onder andere inhouden:
•    Organisatie van sleutelavonden;
•    Gebruik van ruimte bij Fietsen en Koffie voor clubbijeenkomsten en vergaderingen;
•    Samenwerking en wederzijdse ondersteuning bij nader te bepalen fietsactiviteiten;
•    Wederzijdse promotie.

 

Share